Áprilisi Magic versenyek és Prerelease-ek a Metagame-ben
Szerző:admin / Kategóriák:Magic: the Gathering cikk / Dátum:2018.03.27 19:03

Kedves Magicesek!

 

Dióhéjban összefoglaljuk, milyen események várnak rátok ÁPRILIS hónapban, hogy mindenki meg tudja ítélni, mikor a legérdemesebb leporolnia a sleeve-eket! Beugratós mondat volt: természetesen mindig!

 

Miután a húsvéti nyulat mindenki megette, ÁPRILIS 4-én várunk bennetek, hogy kipróbáljuk az új, BRAWL-nak nevezett formátumot. Ahogy már sokan értesültetek róla ez egy 60 lapos standard highlander formátum, amiről részletesebben itt olvashattok:

BRAAAWWLLL!!!

Ha megjött hozzá a kedvetek, irány jelentkezni a VERSENYNAPTÁRBA

 

ÁPRILIS 7-én rendezzük az aktuális szezon Store Championshipjét, amit ezúttal Standard formátum lesz. A versenyen a díjazás mellett mindenki ezt a csodakártyát viheti haza:

 

ÁPRILIS 14-én tartjuk a Magic Open House-t, ahol elsősorban a kezdő játékosok ismerkedhetnek meg a mesekártya-kasztolás rejtelmeivel. Rutinos játékosok segítségével mindenki kipróbálhatja, milyen ez a csodás kártyajáték. Minden érdeklődő ingyenesen eltulajdoníthat egy kezdőpaklit, vagy akár többet is, ha nem tud a színek között választani. 

Amennyiben játékosként vagy mentorként részt veszel az eseményen, ezzel a promó kártyával távozhatsz:

 

ÁPRILIS 21-ére van időzítve a DOMINARIA Prerelease, ami sajnos Magyarországon munkanap lesz. Ezért úgy döntöttünk, hogy szombat este (munka után) is indítunk egy Prerelease-t, hogy mindenkinek legyen lehetősége kipróbálni a kalandozást Dominarián.

A Metás pre-k tehát így alakulnak (ezúttal minden verseny a boltban lesz a Nyugatinál):

ÁPRILIS 21, szombat (munkanap): 10 óra, Metagame

ÁPRILIS 21, szombat (munkanap): 14 óra, Metagame

ÁPRILIS 21, szombat (munkanap): 18 óra, Metagame

ÁPRILIS 22, vasárnap (vasárnap): 10:30, Metagame

ÁPRILIS 23, hétfő (munkanap): 18 óra, Metagame

Minden verseny bontott paklis SEALED, természetesen, és mindegyiken minden nevező egy 50db-os sleeve-vel lesz gazdagabb! Érdemes előre jelentkezni a VERSENYNAPTÁRBAN, mert a helyeink limitáltak!

A pre-release-en amúgy mindenki átveheti az előrendelt displayeit, amihez az Wizards akciójának megfelelően az alábbi exklúzív promókártya jár. Részletek itt: BUY-A-BOX AKCIÓ

 

ÁPRILIS 28-án ismét felvirrad a DRAFT NAPJA! Kipróbálhatjátok, milyen a csodás új kiadást meglimitedelni. Ha eljössz, ez a csodakártya lesz a jutalmad!

 

Az említett kiemelt versenyek mellett természetesen folytatjuk péntekenként a standard, modern, limcon, tdh ligákat és szerdánként a heti draftokat! Ezeket megtalálhatjátok a feljebb linkelt versenynaptárunkban!

Jó játékot mindenkinek! Gyertek sokan!

 

 

Vissza a főoldalra