Irány a Comic Con és a Boardgame Expo!
Szerző:tigger / Kategóriák:Általános / Dátum:2024.04.18 13:04

      

 

Örömmel jelentjük be, hogy Magyarország legnagyobb gyűjtögetős kártyajáték-boltjaként mi is kint leszünk a Comic Conon és a Boardgame Expon!
(Az eseményekről itt szerezhettek további infókat: https://boardgameexpo.hu/ és https://budapestcomiccon.hu/ )

Pultjainkon egyebek mellett megtalálhatjátok majd a legújabb Pokémon, Yu-gi-Oh, Magic: the Gathering, One Piece, Star Wars boostereket és termékeket.
Ezúttal is készülünk több versennyel és kártyabemutatóval. Külön jó hír a játékosoknak, hogy a versenyekre (a belépő árán túl) külön nevezési díj nincs, nyeremények viszont lesznek! :D

Az időpontokról és részletekről az alábbiakban olvashattok részletesen:

Május 18, szombat

11:00-17:00

Necromunda Wargame Bemutató - A Necromunda Hungary csapatával karöltve

Necromunda mélyén különféle bandák küzdenek egyedi céljaikért, legyen az pénz, hatalom, vagy épp területi igényeik bővítése. A Warhammer világában játszódva megtalálható itt minden, a Birodalom híveitől a Káosz követőiig. Ám az egyedi frakciók és a környezet az, amelyek igazán különleges szeletévé teszik ezt a játékteret kedvenc grimdark univerzumunkban.

  

11:00-13:00

Magic Bemutató

Próbáld ki minden gyűjtögetős kártyajáték öregapját, a Magicet! Promó lapokkal gazdagodsz, ha megteszed.

11:00-14:00

Magic Commander Party

Kapd elő a százlapost és csapasd! Ha esetleg kimaradt anno a Lost Caverns of Ixalan commander party, itt a lehetőség, hogy bepótold. Ha nem maradt ki, akkor is gyere! Minden résztvevő kap egy csomagot a régebbi commander partys foilokból, illetve egy Outlaws of Thunder Junction play boostert! Emellett minden játékos minden félórában húzhat egy random, 3 lapos (nem commander partys) promó csomagot is.

11:00-15:00

Star Wars Unlimited Bemutató

Bontottunk pár starter paklit, hogy kipróbálhasd a legújabb sci-fi TCG-t, az idén márciusban megjelent és hatalmas érdeklődést kiváltó Star Wars Unlimited kártyajátékot!

11:00-15:00

Star Wars Unlimited Verseny

Ha van már paklid a messzi-messzi galaxisból, megmérettetheted magad egy Classic Constructed verseny keretében, 4 fordulóban. A nyereményalapba fejenként 1 Spark of Rebellion booster kerül, amit a legjobbak között osztunk ki helyezés szerint. Emellett néhány random boostert is kisorsolunk.

14:00-17:30

One Piece Bemutató

Gyere és próbáld ki a népszerű animét kártyajátékban. Az érdeklődők promó lapokat is hazavihetnek.

14:00-17:30

One Piece verseny

Pörgesd meg a paklid egy szuper versenyen. Minden résztvevő után 1 OP06 Wings of the Captain booster megy a nyereményalapba, amely helyezés szerint kerül szétosztásra a legjobbak között. A győztes kettő, a második pedig egy winner promo packot is hazavihet, de az összes résztvevő között is kisorsolunk egyet random. Emellett minden nevező egy participation packkal gazdagodik.

 

Május 19, vasárnap

11:00-17:30

Pokémon Bemutató

Az új érdeklődőknek lehetőségük lesz kipróbálni a kártyajátékot néhány kezdőpaklival, illetve promó lapokat is hazavihetnek jutalomként.

11:00-17:30

Pokémon League Cup verseny

A Pokémon League Cup verseny a legmagasabb szintű országon belüli megmérettetés, ahol a Pokémon TCG játékosok összemérhetik a tudásukat és paklijaik erősségét. A verseny standard formátumban kerül majd megrendezésre, vagyis csak a legutóbbi két év során kiadott kártyák használhatóak a 60 lapos paklikban. Az esemény svájci rendszerű körökből áll majd 3 korosztályban, amelyet egy egyenes kieséses szakasz követ majd. A nevezéshez paklilista szükséges, amelyet személyesen vagy emailben (deneszabo@gmail.com) lehet leadni a szervezőnél.

Díjazásként minden nevező kap majd 1 bontatlan Temporal Forces boostert és 2 prize packot. A helyezetteknek további boosterek és prize packok járnak, a korosztályonkénti győztesek pedig egy egyedi playmattal is gazdagabbak lesznek.

 

Kérünk minden érdeklődőt, hogy az alábbi linken regisztráljon a megfelelő versenyre a versenynaptárunkban, hogy be tudjuk lőni, mennyi asztalra lesz szükség! Köszönjük!

https://www.metagames.hu/versenynaptar?139

Várunk mindenkit sok szeretettel!

Vissza a főoldalra