Kedves Magicesek!

 

Az alábbi linken tudjátok online böngészni a T2 és Eternal mappáinkat.

Természetesen a boltban továbbra is több ezer, 400 forintnál olcsóbb lapból is tudtok válogatni!

Az adatbázis hetente egyszer kerül frissítésre , jellemzően vasárnap este. Ez egyúttal azt is jelenti, hogy az adatbázis tartalma nem mindig tükrözi 100%-ban a valós készletet.

 

A fejlesztésnek köszönhetően az alábbi lehetőségek nyílnak meg előttetek :

· Az adatbázis online böngészhető, vagyis nem kell órákat tölteni a mappák átpörgetésével a boltban.

· Ha konkrét lapot keresel, előre meg tudod nézni, hogy elérhető-e a mappáinkban.

· Információk érhetők el az adatbázisban az elérhető darabszámról, a lapok állapotáról, nyelvéről, kiadásáról.

· EXILE szolgáltatásAki biztosra szeretne menni, annak a mappák tartalmából rendelés adható le a laprendeles@metagames.hu emailcímen keresztül. Ezeket a lapokat szolgáltatási díj ellenében félretesszük a megrendelőnek (Exile target cards from the binders). Az EXILE szolgáltatásra akkor van lehetőség, ha a kívánt lapok összértéke eléri az 10.000 forintot. A félretett lapokat 48 órán belül át kell venni a boltban, utána a lapok visszakerülnek a mappákba (Return target cards from exile to the binders). Az EXILE szolgáltatás díja megrendelésenként jelképes 300 forint.

· A fenti email címen érdeklődhettek bizonyos lapok megléte felől is, amennyiben biztosra akartok menni.

Fontos kiemelnünk:

· A lapok kizárólag a boltban vehetők át (az EXILE alapján félretett lapok is!), postázásra egyelőre nincs lehetőségünk.

· Ahogy feljebb is írtuk, az adatbázis heti egyszer kerül frissítésre, vagyis a lapok listája elsősorban a tájékoztatást szolgálja!

· Az adatbázisban található állapot megjelölés irányadónak tekintendő. A megítélés meglehetősen szubjektív volta miatt felelősséget nem tudunk vállalni.

· Az árváltozás jogát napon belül is fenntartjuk.

Metagame Magic: the Gathering singles laplista

 

Végül, de nem utolsó sorban, továbbra is van lehetőség singles lapok, gyűjtemények eladására, megkereséseket, ajánlatkéréseket szintén a laprendeles@metagames.hu címre várjuk!

 

Kellemes böngészést mindenkinek!

A Metagame csapata